13. Aklıma Bir Fikir Geldi Yarışması

09.10.2023

Ülkemizin "Korsanla Mücadele" konusunda kararlılığı ve bu kararlılığın dayanağı fikri mülkiyet hukuku alanının, AB ve diğer uluslararası mevzuata uygun olduğu bilinen bir gerçektir. Yasalar  çerçevesinde gerçekleştirilen uygulamaların  toplumsal  anlamda  sahiplenilmesi , sürdürülebilir uygulamalar olarak gelişmesi ve telif hakkı bilincinin oluşturulması için kamu kuruluşları, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, basın yayın kuruluşları, sanatçılar ve yükseköğretim dünyasının da çalışmaların içinde bulunmasının önemi ortadadır. RATEM olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteği ile gerçekleştirilen "Aklıma Bir Fikir Geldi" Korsanla Mücadele Amaçlı Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışmasının bu yıl on üçüncüsünü düzenliyoruz.

Yarışmaya,  fakülte  veya  bölüm  ayrımı  olmaksızın  tüm  üniversite  öğrencilerimiz katılabilmektedir.

Başvuru koşulları ve detayıl bilgi için tıklayınız

Başvuru formu için tıklayınız