3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu Hükümleri Uyarınca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Tarafından Üniversitemize Yerleştirilen Adayın Dikkatine

11.12.2023

3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu hükümleri uyarınca hak sahiplerinden Üniversitemize yerleştirilen adaydan istenilen belgeler;

1- Mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (fotokopisi aslı görülmek kaydıyla Kurumumuzca  tasdik edilerek kabul edilecektir.)

2- 1 adet biyometrik fotoğraf.

3- Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranının yüzde kırk ve üzerinde özürlü olmadığına dair beyanı. (Ek-1)

4- Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.) (Ek-2)

5- Kimlik Fotokopisi

6- Adli Sicil Kaydı Beyanı (Ek-3)

7- Etik Sözleşme (Ek-4)

8- Kurumumuza yerleştirildiğine dair internet çıktısı

İstenilen belgeler ve başvuru dilekçesi (Ek-5) ile birlikte 22.12.2023 tarihi mesai bitimine kadar Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına  başvurmaları gerekmektedir.

İletişim Telefonu :  (0332) 221 06 12

Adres : Yaka Mah. Kasım Halife Sok. No: 11/1 (A Blok) PK: 42090 Meram/KONYA