“Üniversitelerin Kariyer Merkezleri ile Çalıştaylar Düzenlenmesi” faaliyeti

09.05.2024

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında Kurumumuz tarafından yürütülen "İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi (IQJVC)" nin amacı, İŞKUR’un başta iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri olmak üzere kurumsal hizmet sunum kapasitesinin geliştirilerek bu sayede daha çok iş arayan ve işverene daha etkili hizmet sağlanmasıdır.

Söz konusu Proje kapsamında yürütülen “Üniversitelerin Kariyer Merkezleri ile Çalıştaylar Düzenlenmesi” faaliyeti çerçevesinde İŞKUR İl Müdürlüğü personeli, üniversite kariyer merkezleri ve öğrenciler/mezunlar ile anket ve görüşmeler yapılmış olup elde edilen veriler ışığında, İŞKUR ile üniversiteler/kariyer merkezleri arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve üniversite öğrencilerinin İŞKUR hizmetlerine ilişkin farkındalığının artırılmasına yönelik çalıştaylar düzenlenmesi planlanmaktadır.

24 Mayıs 2024 tarihinde çevrim içi gerçekleştirilecektir.

Çalıştaya katılım sağlayacak Üniversitemiz Kariyer Merkezi’nde görevli personelin iletişim bilgilerinin 17 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar [email protected] ve [email protected] adreslerine bildirilmesi gereğini arz ederiz.