Süleyman Demirel Üniversitesi ICiviltech2024 Sempozyumu

10.05.2024

Üniversitemiz, ilkinin Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "ICivilTech2024:2nd International Symposium on Innovations in Civil Engineering and Technologies (2. Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisindeki Yenilikler Sempozyumu)" etkinliğinin ikincisinin 30 Ekim -1 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenemesinde ev sahipliği yapacaktır. İlgili sempozyumda İnşaat Mühendisliğinde güncel konular tartışılacak ve değerlendirilecektir. Sempozyumun en önemli amaçlarından biri, inşaat mühendisliği ile ilgili en son ve güncel konuları akademik bir platformda tartışmak ve dünyadaki birçok ülkeden araştırmacıları ve uzmanları bir araya getirerek küresel bir platform oluşturmaktır. Sempozyumun konuları arasında "İnşaat Malzemeleri, İnşaat Yönetimi, Geoteknik, Hidrolik, Mekanik, Betonarme, Ahşap ve Çelik Yapılar, Yapısal Analiz, Ulaşım ve Trafik Mühendisliği" gibi alanların tüm dalları yer almaktadır. Ekte afişi yer alan Sempozyuma Türkçe ve İngilizce dillerinde sunulabilecek bildirilerin Özet veya Tam Metin gönderimi 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecektir. Ayrıca, Sempozyum kapsamında sunulan bildiriler sempozyumun elektronik ortamına ek olarak destek veren bilimsel hakemli dergiler tarafından da yayımlanabilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız