Balıkesir Üniversitesi Fen ve Matematik Eğitimi Dergisi

29.05.2024

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Elektronik Fen ve Matematik Eğitimi Dergisi (NEF EFMED), uluslararası, hakemli ve ücretsiz çevrimiçi bir fen ve matematik eğitimi dergisidir. İngilizce yayın yapmakta olan derginin hedef kitlesi fen ve matematik eğitimcileri, fen ve matematik eğitimi öğrencileri, öğretmenler ve eğitim sektörüne yönelik ürün ve hizmet üreten kişi ve kuruluşlardır. 2007 yılından günümüze düzenli olarak yayınlanan dergi başta TR Dizin ve H.W. Wilson olmak üzere bir çok farklı indekste taranmaktadır. Bu kapsamda, üniversitemizin değerli akademisyenlerini ve araştırmacılarını, dergimize makale göndermeye davet ediyoruz. Makale gönderim süreci ve yayın ilkelerimiz hakkında detaylı bilgiye dergimizin web sitesinden ulaşabilmektedir.