Sürekli İşçi Alımı Mülakat Tarihleri

03.06.2024

Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere 23 – 27 Mayıs 2024 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla başvuruları alınan işçi alımı ile ilgili 31 Mayıs 2024 tarihi gerçekleştirilen noter kurası (engelli büro işçisi ve eski hükümlü/ TMY beden işçisi) sonucu belirlenen asıl adayların mülakat tarihlerini içeren listeler aşağıda yer almaktadır.

MÜLAKAT SINAV ADRESİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü A Blok Zemin Kat Toplantı Salonu Yaka Mahallesi Kasım Halife Sokak No:11 Meram /KONYA adresinde olacaktır.

# Listede yer alan kişiler mülakat sırasında istenilen belgeleri teslim edecektir.

İstenen belgelerin eksiksiz olarak mülakat sınavı gününde getirilmesi gerekmektedir.

# Belgelerinin eksik olduğu anlaşılan adaylar mülakat sınavına alınmayacaktır.

# Adaylar mülakat sınav tarihinden en az 15 dakika önce mülakat sınavı adresinde hazır bulunacaklardır.

* MÜLAKAT SINAV TARİH VE SAATLERİ

*10 Haziran 2024 Pazartesi günü Saat 09:30’da Mülakata katılacaklar:

1- Büro İşçisi (Engelli) (Asıl Adaylar) TIKLAYINIZ

2- Beden İşçisi-Genel (Eski Hükümlü/TMY) (1 – 15 Asıl Adaylar)

*11 Haziran 2024 Salı günü Saat 09:30’da Mülakata katılacaklar:

1- Beden İşçisi-Genel (Eski Hükümlü/TMY) (16 – 50 Asıl Adaylar) TIKLAYINIZ

*12 Haziran 2024 Çarşamba günü Saat 09:30’da Mülakata katılacaklar:

1- Beden İşçisi-Genel (Eski Hükümlü/TMY) (51 - 80  Asıl Adaylar ve Öncelikli statüde başvuran adaylar) TIKLAYINIZ

# BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

MÜLAKAT SINAVINA GELİRKEN GETİRİLECEK BELGELER (Büro İşçisi -  Engelli)

1. Başvuru Dilekçesi

2. Nüfus Cüzdanı aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi

3. Son bir ay içerisinde alınmış Adli Sicil Belgesi (E-Devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

4. Konya il sınırları içerisinde ikamet ettiğini belgeleyen Yerleşim Yeri Belgesi (E-Devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

5. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi (En az lise mezunu)

6. Erkek adaylar için son bir ay içerisinde alınmış Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

7. En az %40 engelli olduğuna dair “Engelli Sağlık Kurulu Raporu”

MÜLAKAT SINAVINA GELİRKEN GETİRİLECEK BELGELER (Beden İşçisi- Genel – Eski Hükümlü/ TMY)

1. Başvuru Dilekçesi

2. Nüfus Cüzdanı aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi