Sürekli İşçi (Sözleşme İmzalama)

26.07.2024

Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sürekli işçi alımı kapsamında 10-11-12 Haziran 2024 tarihlerinde yapılmış olan mülakat sonuçlarına göre ASIL olarak kazanan adaylardan arşiv araştırması sonuçlanan ve devam edenlerin bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Sürekli İşçi Alımı Arşiv Araştırması Sonucu için tıklayınız.

Listede yer alan kişilerin 29 Temmuz 2024-12 Ağustos 2024 tarihleri arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen 2 adet biyometrik fotoğraf ile gelerek iş sözleşmesini imzalamaları halinde işe başlamaları sağlanacaktır. Bu tarihler arasında iş sözleşmesini imzalamayan adaylar işe başlama hakkını kaybedecektir.

Arşiv Araştırması devam eden adayların arşiv araştırması sonuçlanınca durumları hakkında duyuru yapılacaktır.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.