Harran Üniversitesi "8th research-expert conference with international participation MAINTENANCE 2024" isimli uluslararası konferansı

28.08.2024

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin eş yürütücü olduğu ve 5 farklı ülkeden üniversitenin (1- Bosna-Hersek- Faculty of Mechanical Engineering, University of Zenica, 2- Karadağ- Faculty of Maritime Studies of University of Montenegro, 3-Türkiye- Faculty of Engineering Harran of University, 4-Sırbistan- Faculty of Technical Sciences of University of Novi Sad, 5-Hırvatistan- Mechanical Engineering Faculty of University of Slavonski Brod-) yer aldığı "8th research-expert conference with international participation MAINTENANCE 2024" isimli uluslararası konferans 20-21 Kasım 2024 tarihlerinde University of Zenica Makine Mühendisliği Fakültesi tarafından Bosna Hersek'in Zenica kentinde düzenlenecektir. Konferansta sunulan bildiriler tam metin, elektronik ve basılı olarak EBSCO veri tabanında taranacak şekilde bildiri kitabında yer alacaktır.

Konferans ile ilgili detaylar için tıklayınız