Afyon Kocatepe Üniversitesi Toplantı ve Etkinlik İşleri

20.09.2024

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Üyelerinden Prof. Dr. Uğur Cengiz ERİŞMİŞ tarafından beşincisi düzenlenecek olan ve TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen "5. Yaşam Bilimlerinde Proje Hazırlama Eğitimi-Bir Fikir- Bir Proje" isimli eğitim etkinliği, 01-03 KASIM 2024 tarihleri arasında Antalya – Alanya' da Modern Saraylar Luxury Hotel içerisinde bulunan konferans salonlarında gerçekleştirilecektir. Eğitim etkinliği başvuruları başlamış olup etkinlik programına ilişkin detaylı bilgiler ve başvuru formu https://dokobim.aku.edu.tr/ internet adresi üzerinden erişime açılmıştır. Etkinliğe katılım ücretsiz olup başvurusu kabul edilen katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Destek Miktarı ve Ödeme Koşulları çerçevesinde etkinlik süresince proje bütçesinden karşılanacaktır.