Altınbaş Üniversitesi AURUM Sosyal Bilimler Dergisi Makale Kabulü Çağrısı

18.10.2024

Altınbaş Üniversitesi tarafından yayımlanan "AURUM Sosyal Bilimler Dergisi (SBD)", 2016 yılında kurulmuş uluslararası bilimsel hakemli bir dergi olup Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez yayımlanmaktadır.AURUM SBD, Türkçe ve İngilizce olmak üzere; Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ekonomi, İşletme, Hukuk, Sosyoloji, Psikoloji ve Güzel Sanatlar alanlarında makaleler kabul etmekte ve özgün makale, kitap eleştirisi ve eleştiri makalesi yayımlamaktadır. AURUM SBD ulusal ve uluslararası olmak üzere, İdealOnline veritabanı, Ulrich's Periodicals Directory, Neliti, Directory of Research Journals Indexing (DRJI), ResearchBib (Academic Resource Index), Index Copernicus, Asos Index, CiteFactor, ProQuest Central, ProQuest Turkey Database, Rootindex, International Institute of Organized Research (I2OR), Infobase index, Biblioteca IBT-CCG UNAM, Eurasian Scientific Journal Index (ESJI), SOBIAD, Asian Science Citation Idex indekslerde / veri tabanlarında taranmaktadır.

Dergimize çalışmalarını iletmek isteyen yazarların DERGİPARK sistemine, e-posta adreslerini kullanmak suretiyle üye olarak, makalelerini sistem üzerinden yüklemeleri gerekmektedir. (detaylı bilgi için https://dergipark.org.tr/tr/pub/aurum linkinden erişim sağlanmaktadır).