'Havacılık Günü' Etkinliği

22.10.2024

Sevgili Necmettin Erbakan Üniversitesi Ailesi,

23 Ekim’de, okulumuzda düzenleyeceğimiz “Havacılık Günü”etkinliğine davetlisiniz! Bu özel gün, havacılığın büyülü dünyasına adım atmak ve keyifli anlar paylaşmak için mükemmel bir fırsat!

Tarih: 23 Ekim 2024
Yer: Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi (Yeşil Alan)
Saat: 10.00-21.00

Etkinliklerimiz:
- Film Gösterimi: Akşam saatlerinde havacılık temalı sürükleyici bir film ile gökyüzüne dair yeni hikayelere yolculuk yapacağız.
- Ateş Yakma: Sıcak bir ortamda dostluklarımızı pekiştirirken, yıldızlar altında keyifli sohbetler edeceğiz.
- Standlar: Farklı topluluklarımızın oluşturduğu standlarda ilginç bilgiler edinebilir, havacılıkla ilgili çeşitli materyalleri keşfedebilirsiniz.
- Bilgi Yarışmaları ve Oyunlar: Eğlenceli yarışmalarla bilgimizi test edeceğiz, ödüller kazanma şansını yakalayacağız.
- Simülasyon: Gerçek havacılık deneyimini yaşamak için simülatörlerimizde yer alabilirsiniz.
- Karaoke: Eğlencenin doruklarına ulaşmak için mikrofonu kapın ve yeteneklerinizi sergileyin!
- Atölye Çalışmaları: Havacılıkla ilgili pratik bilgiler ve beceriler kazanmak için çeşitli atölyelere katılabilirsiniz.
- Çekilişler: Harika hediyeler kazanma fırsatını kaçırmayın!
- Açık Hava Sineması: Gökyüzü altında film izleme keyfini yaşayın.

Lezzet Dolu İkramlar: Etkinlik boyunca lezzetli atıştırmalıklarla enerjinizi koruyun!

Havacılık Günü’nde bizlerle birlikte olmanızdan mutluluk duyarız. Unutmayın, gökyüzü sınır değil, keşfedilecek bir yerdir!