Eğitim Bilimleri Enstitüsü
27.12.2018

2018-2019 BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BİLİM SINAVINA HAK KAZANAN ADAYLARIN KESİN OLMAYAN LİSTESİ

2018-2019 Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim Sınavına hak kazanan adayların KESİN OLMAYAN listesi aşağıda belirtilmiştir. Söz konusu listeye itirazlar 28 Aralık 2018 tarihi 14:30'a kadar [email protected] e-posta adresimize T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadını belirterek itirazlarına ilişkin başvuru yapmaları gerekmektedir. E-Posta yolu hariciyle yapılan itiraz başvurular ilan gereği geçersiz sayılacaktır. 28 Aralık 2018 tarihi 14:30'dan sonra yapılan itirazlar ilan gereği kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Bilim Sınavına Hak Kazanan adayların kesinleşmiş listesi 28 Aralık 2018 tarihinde saat 17:30'da ilan edilecektir. Online başvuruda eksik belge yükleyen adayların itirazları ilan gereğince değerlendirmeye alınmayacaktır.

Adaylara önemle duyurulur.

KESİN  OLMAYAN BİLİM SINAVINA HAK KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR