Eğitim Bilimleri Enstitüsü
11.01.2022

2021-2022 Bahar Yarıyılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi

2021-2022 Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim Sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler ve sınav yerleri aşağıda verilmiştir.

Bilim sınavı 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10:00’da yapılacaktır. Adayların Bilim Sınavı saatinden en az 15 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar sınava girebilmek için “Sınav Giriş Belgesi” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi” (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Öğrencilerin yanında kalem, kalemtıraş silgi ve müzik eğitimi bilim dalına başvuranların performans sınavına ait materyalleri bulundurmaları gerekir.

Covid-19 tedbirleri kapsamında maskesiz sınava alınmayacaktır.

Adaylara duyurulur.

► Bilim sınavı yerleri için tıklayınız.

► Ulaşım için tıklayınız. 

Not: Sınav giriş belgesi almak için (http://basvuru.erbakan.edu.tr/ adresinden giriş yaparak Başvurularım-Başvuru Sonucu- Başvuru Formunu Yazdır butonuna tıklayarak alabilirsiniz.)
 

2021-2022 Bahar Yarıyılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi
Tezli Yüksek Lisans Doktora
Müzik Eğitimi (Alan İçi) Müzik Eğitimi
Alman Dili Eğitimi Beden Eğitimi ve Spor
İngiliz Dili Eğitimi Türkçe Eğitimi
Sınıf Eğitimi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Matematik Eğitimi
Beden Eğitimi ve Spor Biyoloji Eğitimi
Yabancılara Türkçe Öğretimi  
Coğrafya Eğitimi
Tarih Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Matematik Eğitimi
Biyoloji Eğitimi
Fizik Eğitimi
Kimya Eğitimi
  • Bilim sınavına kontenjanın üç katı kadar aday davet edilmiştir.
  • Sınav listelerinde bulunmayan veya bilim sınavına girmeye hak kazanamayan adaylar kesinlikle sınava giremez.
  • Coğrafya Eğitimi Doktora ve Müzik Eğitimi (Alan Dışı) Tezli Yüksek Lisans programlarına başvuruda bulunan aday öğrenci olmadığından listede ilgili bilim dalları yer almamıştır.
 
 
 
► Red Listesi 

Not: Bilim sınavı içeriğiyle ilgili Enstitümüz bilgi vermemektedir. Bilim sınavının içeriğiyle ilgili ilanımızın 5. sayfasında belirtilen bilim dalı tarafından görevlendirilen danışmanların telefonları veya e-postalarına ulaşabilirsiniz. (İlanımızı görmek için tıklayınız)