Eğitim Bilimleri Enstitüsü
28.07.2023

2023-2024 Güz Yarıyılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi

2023-2024 Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim Sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler ve sınav yerleri aşağıda verilmiştir.

Bilim sınavı 31 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00’da yapılacaktır. Adayların Bilim Sınavı saatinden en az 15 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar sınava girebilmek için “Sınav Giriş Belgesi” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi” (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Öğrencilerin yanında kalem, kalemtıraş silgi ve müzik eğitimi bilim dalına başvuranların performans sınavına ait materyalleri bulundurmaları gerekir.

Adaylara duyurulur.

Bilim sınavı yerleri için tıklayınız.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesine Ulaşım için tıklayınız.

Not: Sınav giriş belgesi almak için (http://basvuru.erbakan.edu.tr/ adresinden giriş yaparak Başvurularım-Başvuru Sonucu- Başvuru Formunu Yazdır butonuna tıklayarak alabilirsiniz.)

2023-2024 Güz Yarıyılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi
 Tezli Yüksek Lisans (Alan İçi) Tezli Yüksek Lisans (Alan Dışı)

Doktora
(Alan İçi)

Doktora
(Alan Dışı)
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Rehberlik ve Psikolojik
Danışmanlık
Rehberlik ve Psikolojik
Danışmanlık
Eğitim Yönetimi Eğitim Yönetimi Eğitim Yönetimi Eğitim Yönetimi
(Başvuru bulunmamaktadır)
Eğitim Programları ve Öğretim Eğitim Programları ve Öğretim Eğitim Programları ve
Öğretim
Eğitim Programları ve
Öğretim
(Başvuru bulunmamaktadır)
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi   Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor
Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor Özel Eğitim

Özel Eğitim

İngiliz Dili Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi
Otizm Spektrum Bozukluğu Eğitimi Otizm Spektrum Bozukluğu Eğitimi Sınıf Eğitimi Sınıf Eğitimi
Özel Yetenekliler Eğitimi Özel Yetenekliler Eğitimi Türkçe Eğitimi Türkçe Eğitimi
Alman Dili Eğitimi Alman Dili Eğitimi Türk Dili ve Edebiyatı

Müzik Eğitimi

Resim-İş Eğitimi Resim-İş Eğitimi
(Başvuru bulunmamaktadır)
  • İlan gereğince, Bilim Sınavına Tezli Yüksek Lisans programında kontenjanın üç katı aday, Doktora programında ise şartları sağlayan tüm adaylar davet edilmiştir.
  • Sınav listelerinde bulunmayan veya bilim sınavına girmeye hak kazanamayan adaylar kesinlikle sınava giremez.

► Yatay geçiş ve Tezsiz Yüksek Lisans programından Tezli Yüksek Lisans programına yatay geçiş başvurusunda bulunanlar Bilim Sınavına katılmaları zorunludur. Ancak sınava giriş belgelerini başvuru sisteminden ilan gereğince başvurmayıp Enstitümüze yüzyüze başvuru yaptıklarından dolayı Sınava Giriş Belgesi alma zorunluluğu bulunmamaktadır. İlgili öğrencilerin bilgileri ve başvuruları ilgili Bilim Dallarına gönderilmiştir.

► Red Listesi

Not: Bilim sınavı içeriğiyle ilgili Enstitümüz bilgi vermemektedir. Bilim sınavının içeriğiyle ilgili ilanımızın 6. sayfasında belirtilen bilim dalı tarafından görevlendirilen danışmanların telefonları veya e-postalarına ulaşabilirsiniz. (İlanımızı görmek için tıklayınız)