Eğitim Bilimleri Enstitüsü
25.08.2023

2023-2024 Güz Yarıyılı Yabancı Uyruklu Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi

Enstitümüz 2023-2024 Güz Yarıyılı Yabancı Uyruklu Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adaylara ait listeler aşağıda belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 25 - 29 Ağustos 2023 tarihleri arasında aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

1. Aşama: Bilim Dalı tarafından değerlendirme sonucunda Başarılı bulunup Kesin Kayıt Yapmaya hak kazanan adaylar aşağıda bulunan Yabancı Uyruklu Kesin Kayıt ve Kayıt Taahhütname Formunu indirip bilgisayar ortamında doldurup imzalayıp şahsen Enstitümüze başvurmaları veya imzalı pdf formatında [email protected] adresine göndermeleri durumunda öğrenci numaraları verilecektir. 

2. Aşama: Yabancı Uyruklu Kesin Kayıt ve Kayıt Taahhütname Formu gönderildikten sonra öğrencinin e-mail adresine "Öğrenci Numarası" gönderilecektir.  Gönderilen öğrenci numarasına 7500 TL olan dönemlik harç ücretinizi ödemeniz gerekmektedir. (Harç Ücretleri Vakıfbank Şubelerinden, Vakıfbank ATM'lerinden veya Vakıfbank İnternet Bankacılığı aracılığı ile ilgili gönderilen Öğrenci Numarası kullanılarak yatırılabilmektedir.)

3. Aşama: Tanımlanan öğrenci numarasına ilgili 7500 TL harç ücreti yatırdıktan sonra [email protected] adresine pdf formatında göndererek veya şahsen Enstitümüze teslim ederek kesin kayıt işleminiz tamamlanacaktır.

Not: Yukarıda belirtilen 3 aşamayı 25 - 29 Ağustos 2023 tarihleri arasında tamamlamayan (Kesin kayıt ve kayıt taahütname formu ve 7500 TL harç dekontu) aday öğrencilerin Kesin Kayıtları yapılmayacaktır.

Not 2: Belirtilen Öğrenci Numarası dışında EFT aracılığıyla herhangi bir hesap numarasına veya Vakıfbankası dışında ödeme yapılamamaktadır. Sadece belirtilen öğrenci numası kullanılarak ilgili Vakıfbank ödeme noktalarından ödeme yapabilirsiniz.



Oluşabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak  kayıt işlemleriminizin son güne bırakılmaması  önerilir.

 



Online Başvuru Aşamasında Reddedilen Kişilerin Listesini Görmek İçin Tıklayınız