Eğitim Bilimleri Enstitüsü
28.08.2016

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİMLERİ

2016-2017 Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Kayıt Yenilemeleri ve Ders Seçimleri 29 Ağustos - 06 Eylül 2016 tarihleri arasında Öğrenci Otomasyonundan girilerek Öğrenci Numarası ve Şifrelerini girerek Danışman Hocalarıyla görüşerek tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak ders seçimleri ve danışman onayları kesinlikle kabul edilmeyecektir. Ders Ekleme-Bırakma-Mazeretli Ders Seçimi 19- 23 Eylül 2016 tarihleri arasında Mazereti bildirilerek dilekçe ile yapılacaktır. Öğrencilerin harç borçları bulunması durumunda ilgili harç bedelini otomasyondan öğrenerek Vakıflar Bankasına öğrenci numaralarını vererek harç borçlarını yatırmaları gerekmektedir. Harç borcu bulunupta yatırmayan öğrencilerin Kayıt İşlemleri yapılmayacaktır. Yeni Öğrencilerimizin Danışman Hocalarını Öğrenci Otomasyonundan öğrenmeleri gerekmektedir. Yeni öğrencilerimizin Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği dersini seçmeleri zorunludur. Dersler hakkında ayrıntılı bilgiyi danışman hocalarından öğrenebileceklerdir. Öğrencilerimize duyurulur.

Ders Seçim Kılavuzu için tıklayınız.

Öğrenci Otomasyonu girişi için tıklayınız.