Eğitim Bilimleri Enstitüsü
18.11.2016

667 sayılı KHK İLE ENSTİTÜMÜZE ÖZEL ÖĞRENCİ STATÜSÜNDE AKTARILAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Aşağıdaki listede ismi bulunan öğrenciler istenilen belgeler ile birlikte 21 Kasım 2016 - 02 Aralık 2016 tarihleri arasında şahsen veya noter vekâleti verdiği kişi aracılığı ile özel öğrenci kayıt formunu ıslak imzalı olarak Enstitümüze teslim etmek zorundadır. Posta yoluyla gönderilen başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Belirtilen tarihler arasında başvuruda bulunmayan öğrenciler 2016-2017 Bahar Dönemi öğrencilik haklarını kaybedeceklerdir.

Listede ismi bulunmayan öğrencilerin Selçuk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne başvurması gerekmektedir.*

Başvuruda istenilen belgeler

1. Özel Öğrenci Kayıt Formu için tıklayınız.
  2. 1 adet vesikalık fotoğraf
  3. 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi

LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

*NOT: Listede isminin yanında “transkript eksik” yazılı olan özel öğrencilerin Selçuk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünden transkriptlerini alarak enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.