Eğitim Bilimleri Enstitüsü
02.02.2017

2016-2017 Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Ders Kayıtları Uzatılmıştır (Öğrencilerin Dikkatine)

2016-2017 Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Ders Kayıtları 9 Şubat 2017 Perşembe mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

- Uzmanlık alan tüm öğrenciler tarafından her dönem seçilmelidir.  Uzmanlık alan dersini seçmeyip kesinleştiren öğrenciler Danışman hocalarıyla görüşerek Uzmanlık Alan dersini eklemediği bilgisini vermelidirler. Danışmanınız ekleme çıkartma yapabilir. Uzmanlık Alan dersi mutlaka danışman hocanız seçilmelidir.

- Dersler bulunamazsa Müfredat dışı sekmesinde arayabilirsiniz.

- Öğrencilerin danışmanları ile görüşerek ders seçimi yapmaları ve mezun olabilmek için toplam asgari 8 ders almaları zorunludur.(Örnek; ilk dönem 4 ders alan öğrenci ikinci dönem 4 ders almalıdır. Öğrenci en az 1 zorunlu ders almalıdır.

- 8 dersi tamamlayanlar Seminer, Tez ve Uzmanlık alan seçmelidirler.

- 8 Ders ve Semineri verenler mezun olana kadar her dönem Tez ve Uzmanlık alan seçmelidirler.

Mağduriyet yaşamamanız adına son günlere bırakmamanız önemle rica olunur.

ÖĞRENCİ DERS KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİ DERS SEÇİM İÇİN TIKLAYINIZ