Eğitim Bilimleri Enstitüsü
28.07.2017

2017-2018 GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BİLİM SINAVINA HAK KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

Enstitümüz 2017-2018 Güz Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Bilim Sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler ve sınav salonları aşağıda belirtilmiştir. Adayların Bilim Sınavı 01 Ağustos tarihinde saat 10:00'da yapılacaktır. Adaylar sınava girebilmek için 01 Ağustos 2017 günü “Sınav Giriş Belgesi(Otomasyon Üzerinden Almak İçin Tıklayınız” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi” (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Belge kontrolleri ilgili sınav görevlilerince yapılacak olup, eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Geçmiş yıllarda Bilim Sınavına girmeye hak kazandığı halde sınava girmeyen asil adaylar bulunduğundan bu durum sıralamada hak kaybına neden olmuştur. Bu durumu ortadan kaldırmak için saat 10.00’dan sonra hiçbir asil aday Bilim Sınavı salonuna alınmayacaktır.  Bu nedenle saat 08.30’dan itibaren sınava girmeye hak kazanan asil adayların öncelikle Enstitü öğrenci işlerine gelerek yoklama tutanaklarını imzalamaları ve daha sonra sınav salonuna gitmeleri gerekmektedir. Sınava gelmeyen veya geç gelen asil adaylar sayısınca yedek listeden puan sıralamasına göre hazır bulunan yedek adaylar sınava alınacaktır. Bu nedenle yedek adayların sınav salonları önünde hazır bulunmaları gerekmektedir. Tüm asil adayların zamanında sınava girmeleri halinde yedek adayların sınava girememe durumu ortaya çıkacağından dolayı Bilim Sınavına gelecek yedek adaylar bu durumu baştan kabul etmiş sayılacaklar ve sorumluluk onlara ait olacaktır.

Önemli Not: Müzik Eğitimi Performans sınavı listede belirtilen sıralamaya göre saat 08.30’da başlayacak olup Yazılı Bilim Sınavı saat 14.00’te yapılacaktır. Yazılı Bilim Sınavının bitmesine müteakip adayların performans sınavı devam edecektir.  Adaylara duyurulur.

Bilim Sınavına Hak Kazanan Adayların Listesi

Tezli Yüksek Lisans

►Okul Öncesi Eğitimi 

►Eğitim Yönetimi 

►Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 

Eğitim Programı ve Öğretimi 

Müzik Eğitimi 

Resim İş Eğitimi 

Alman Dili Eğitimi

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 

Özel Eğitim 

Tarih Eğitimi 

Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi 

Sosyal Bilgiler Eğitimi 

Türkçe Eğitimi 

Coğrafya Eğitimi 

Biyoloji Eğitimi 

Matematik Eğitimi 

Fizik Eğitimi 

Fen Bilgisi Eğitimi

Matematik Yabancı Uyruklu

Tarih Yabancı Uyruklu

Özel Eğitim Yabancı Uyruklu

Okul Öncesi Yabancı Uyruklu 

Resim-İş Eğitimi Yabancı Uyruklu

Doktora

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 

Eğitim Programı ve Öğretimi 

Müzik Eğitimi 

Sosyal Bilgiler Eğitimi 

►Türkçe Eğitimi 

Matematik Eğitimi 

 

BİLİM SINAVI YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.