Ereğli Eğitim Fakültesi
01.08.2019

2019-2020 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Ek Madde-1 Yatay Geçiş İlanı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 02.06.2017 tarihli  Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri konulu yazıları gereği Ek Madde-1 maddesi hükümlerince, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Ek Madde-1 yatay geçiş başvuruları  01 - 15 Ağustos 2019 tarihleri arasında alınacaktır. Ek Madde-1 yatay geçişe başvuracak olan öğrencilerin 15 Ağustos 2019  saat 17:00'a kadar evraklarını Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Gerekli Belgeler:

1. Not Belgesi (Başvuran öğrencinin ayrılacağı Yükseköğretim Kurumundan alacağı, “izlediği

bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren”

resmi onaylı belgenin aslı)

2. ÖSYM Yerleşme ve ÖSYS Sonuç Belgesi (Onay Kodlu)

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4. Öğrencinin yatay geçiş yapacağı programı belirten dilekçe

5. Öğrenci Belgesi

6. Öğrencinin aldığı derslere ait müfredat içerikli onaylı belge

7. Daha önceden Ek-1 Madde ile yatay geçiş yapmadığına ilişkin resmi yazı (Öğrenci belgesinde de yazı ile belirtilebilir)

Not 1: Müracaatlar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine şahsen yapılacaktırPosta yoluyla

yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Not 2: İstenen belgeleri eksik olan öğrencinin müracaatları kabul edilmeyecektir.

Yatay geçiş başvuru dilekcesi için Tıklayınız!

Fakültemize ait taban ve tavan puanları için Tıklayınız!