Ereğli Eğitim Fakültesi
05.08.2022

Azami Süre Sonu Ek Sınav Başvuruları

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44. Maddesi “c” fıkrası ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16. Maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Fakültemiz programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerimize, doğrudan sınav yapılamayan dersler dışında (proje, uygulama, staj vb.), hiç alınmayan dersler, devamsızlıktan veya yeterli not alamadıkları için başarısız oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir. Dilekçelerin pdf formatında imzalı olarak [email protected] mail adresine başvuru süresi içerisinde gönderilmesi gerekmektedir.
 
Başvuru Tarihleri: 10.08.2022-16.08.2022 tarihleri arası
Sınav takvimi başvuru durumuna göre oluşturulacak ve web sayfamızda duyurulacaktır.
 
Önemli Notlar:
1- Bu sınavlara 2015-2016 eğitim öğretim yılı ve öncesinde kayıt yaptırıp azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler başvurabilir.
2- Daha önce ek sınav hakkı verilen öğrenciler ile ek sınav hakkı verilip başvurmayan öğrenciler bu sınava katılamazlar.
3- Ek Sınavlara katılmadan veya ek sınavlar sonucunda başarısız ders sayısı 5 (beş) dersten fazla (6 ve yukarısı) olan öğrencilerin kayıtları silinecektir.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız...