12.02.2021

NEÜ. Yabancı Diller Yüksek Okulu Online Yabancı Dil Kursları Açılmıştır.

Online Yabancı Dil Kursları Başlıyor.

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU

Yabancı Dil Kurslarımıza Hoş geldiniz!

Okul, iş veya günlük hayatımızda yabancı dil artık olmazsa olmazlardan. İçinde bulunduğumuz şu günlerde online eğitimin pratikliğini ve faydalarını birlikte değerlendirelim. İşyerinden, oturma veya çalışma odanızdan canlı ders izleyebilir, dilerseniz daha sonra bu dersleri kayıttan sınırsızca tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

Temel – Orta – İleri Seviye Dil kurslarında Ne Öğrenirim?

Necmetin Erbakan Üniversitesi’nin değerli öğrenci ve personeli için zengin içeriğe sahip dil kurslarımız şunları içerir:

• Grammar anlatımı
  • Kelime çalışmaları
  • Yazma ve Okuma çalışmaları
  • Çeviri çalışmaları
  • Dinleme ve Konuşma çalışmaları

Kurs hocamız 2 haftada bir  yazma , okuma çalışmaları ve kısa sınavlar  yaparak dil gelişiminizi takip edebilecek.

YDS/YÖKDİL Canlı derslerinde neler var?

Öncelikle temel konuların anlatımı ve soru çözümü ile başlayacağız. Hemen ardından iyi bir temeli yakalayıp okuma ve çeviri çalışmaları ile bunları pekiştireceğiz. Ayrıca:

• Uzman akademisyenler öncülüğünde Canlı Dersler
  • Anında soru/cevap fırsatı
  • Kelime ve çeviri çalışmaları
  • Çıkmış sorular ve soru çözümleri
  • Pratik test teknikleri

Lisans/yüksek lisans/doktora çalışmalarınız ve iş hayatınızda yeni fırsat, terfi ve kariyerler için

YDS / YÖKDİL puanınızı artırmak için

Gelin, hazırsanız başlayalım!!!

Açıklama:

* Covid-19 salgınından dolayı işe, okula vb tam zamanlı ve serbest hareket edemediğimiz şu zor günlerde online eğitimin önemi ve faydası giderek artmaktadır.

* Yüz yüze kursa gerek kalmadan canlı dersleri izleyebilir, dilerseniz aynı dersi daha sonra banttan da tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

* Canlı ders anında kurs hocasına soru sorabilir, ondan dönüt alabilirsiniz. Bu sayede, fiziken bir kursa gitmeden, alanında en az yüksek lisans veya doktora eğitimi bulunan uzman akademisyenler tarafından ülkemizin herhangi bir kursunda bulamayacağınız kalitede bir dil eğitimi alabilirsiniz.

* Eğitim gruplarının açılabilmesi için en az 10 kursiyer başvurusu gerekir.

* Yeterli başvuru olmazsa yatırılan ücret iade edilecektir.

* Kurslar başladıktan sonra ücret iade edilmeyecektir.

* Başarılı kursiyerlere talepleri durumunda kurs sonunda sertifika verilecektir.

* Arapça, Farsça, Almanca ve Fransızca kursları kursiyer talepleri doğrultusunda ortak bir zaman diliminde yalnızca hafta içi veya hafta sonu olacaktır.

* Başvuru yapmadan önce kurs ücretini Necmettin Erbakan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Vakıflar Bankası İban No: TR18 0001 5001 5800 7309 9312 58 hesabına yatırmanız gerekir.

Ardından başvuru yaparken dekontun pdf veya fotoğrafını ve öğrenci veya personel belgenizi başvuru sayfasında zorunlu evraklar kısmına yüklemeniz gerekir.

Kayıt Tarihleri: 15 – 28 Şubat 2021

Kurs Başlama - Bitiş Tarihleri:  08 Mart - 16 Mayıs 2021 (Kurslar haftaiçi veya haftasonu 2'şer gün olacaktır. Tercihinizi başvuruda belirtiniz.)

Online Başvuru için: http://basvuru.erbakan.edu.tr/

adresine girip kaydınız varsa (T.C. kimlik No ve şifre) kaydınızla yoksa hemen yeni üyelik linkine tıklayarak, Yabancı Dil Kursları sekmesinden size uygun olan kursa kaydınızı yapabilirsiniz.
Tüm personel, personel yakını ve öğrencler için fiyat listesi:

İngilizce A2

İngilizce B1