Güvenlik, Sağlık ve Çevre UAM
24.03.2019

NEÜ KÖYCEĞİZ KAMPÜSÜNÜ AĞAÇLANDIRMA ETKİNLİĞİ

24 Mart 2019 Pazar Günü saat 11.00-15.00'de Necmettin Erbakan Üniversitesi Köyceğiz Kampüs Alanı'nda Ağaç Dikme Etkinliği, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Zekeriya Mızrak hocamız, Rektörlüğümüz Genel Sekreterliği, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi, Üniversitemiz Matematik ve  Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü,  Üniversitemiz  Fen ve Çevre Öğrenci  Topluluğu, çok sayıda Konya Çevre Gönüllüsü Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Merkezimiz  ile birlikte ortaklaşa düzenlendi. Katkılarından dolayı başta Rektörlüğümüz olmak üzere, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne, bu etkinliği koordine eden  Sayın Doç. Dr. Seyit Ahmet Kıray hocamıza, etkinliğe destek veren tüm çevre dostu katılımcılarımıza, Fen ve Çevre Öğrenci topluluğuna  ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.