2. Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

21.09.2016

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Toplamda 12 takımın mücadele edeceği turnuvanın dört maçı oynandı. İlahiyat Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksek Okulu arasında oynanan ilk maçı İlahiyat Fakültesi 6-2’lik skorla kazandı. Tıp Fakültesi ve Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi takımları arasında yapılan maçta ise galip gelen taraf 9-3'lük skorla Tıp Fakültesi takımı oldu.

Turizm Fakültesi ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı takımlarının maçı 11’e 2 biterken, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ile Genel Sekreterlik takımları arasında oynanan maçın galibi 6-2’lik skorla Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi oldu.

Müsabakalarda gelişen sevgi, saygı, arkadaşlık ve centilmenliğin kurum içi kaynaşma ve sosyalleşmenin tesisine katkı sağlaması amacıyla Üniversitemizde her sene hem çalışanlara hem de öğrencilere yönelik geleneksel spor turnuvalar düzenleniyor.