2023 Üniversitemiz Öğrenci Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Real Vet oldu

18.12.2023
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
 

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘2023 Üniversitemiz Öğrenci Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Üniversitemiz Ereğli Veteriner Fakültesi’nin takımı ‘Real Vet’ oldu. Şampiyonun kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu verdi.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 6 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 2023 Üniversitemiz Öğrenci Futbol Turnuvası sona erdi.



75 takım 889 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın finalinde Real Vet ( Üniversitemiz Ereğli Veteriner Fakültesi) ile AKİF (Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi) takımları karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu final maçında Real Vet, AKİF’i penaltılarda 5-4 yenerek şampiyon oldu. Üniversitemiz Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi ise turnuvayı 3’üncü olarak tamamladı.

77 maç sonunda 227 gol atılan 2023 Üniversitemiz Öğrenci Futbol Turnuvası çekişmeli, renkli ve sportmence karşılaşmalara sahne oldu. Şampiyonun kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu verdi.



Dostluğun, Kardeşliğin ve Dayanışmanın Merkezi
Kupa töreni sonrasında günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, “Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak, nitelikli akademik eğitim-öğretim hizmetleri sunma ilkemizin yanı sıra kültür, sanat ve spor etkinliklerine de büyük önem veriyoruz. Turnuvadaki toplam 77 müsabakanın tamamının dostluk içinde ve centilmence tamamlanmış olması her türlü takdirin üzerinde bir durum. Bu noktada turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve turnuvayı organize eden personelimizi tebrik ediyorum. Kazanan takımları da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Paylaş