4 Ayrı Sektörü Tek Bir Çatı Altında Toplayan Fuara Üniversitemiz de Katıldı

06.06.2017

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 4 ayrı sektörü tek bir çatı altında toplayan Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşti.

Fuarda stant açan Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden İnşaat Mühendisliği ile Mimarlık Fakültesi Bölümünün stantlarına da ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Fuara Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Metin Temiz, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Özdemir,  Üniversitemizden akademisyenler ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeli de katıldı.

Birçok projenin yer aldığı fuarda, Üniversitemiz de ziyaretçilere farklı bölümlerden öğrencilerin projelerini tanıtma ve alanda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verme imkanını yakaladı.