Adalet Meslek Yüksekokulları Ulusal Klavye Yarışmasında Öğrencimiz Mehmet Keskin 4. Oldu

20.06.2016

Bu yıl 9.su düzenlenen Adalet Meslek Yüksekokulları Ulusal Klavye Yarışması Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde Isparta'da gerçekleştirildi. 28 üniversiteden öğrencilerin ikişer kişilik takımlar halinde katıldığı yarışmada Üniversitemizi Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz Mehmet Keskin ve Büşra Ersoy temsil etti.

Öğrencimiz Mehmet Keskin 4. Oldu

Mehmet Keskin bireysel anlamda en yüksek vuruş yapan 4. öğrenci olarak önemli bir başarının altına imza attı.

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aykanat ulusal düzeyde gerçekleştirilen bu yarışmanın öğrencilerin mesleki başarılarını göstermeleri için önemli olduğunu ifade etti. Adalet Meslek Yüksekokullarının yetiştirdiği ara elemanlarda 10 parmağın önemli bir donamım olduğuna dikkat çeken Aykanat okullarının kurulduğu yılda birinci sınıf öğrencileriyle böyle bir yarışmaya katılarak derece elde etmesinin gelecekteki başarıların işaretçisi olduğunu ifade etti.

Adalet Meslek Yüksekokulu Marka Değeri Oluşturacak

Adalet Meslek Yüksekokulunun marka değeri oluşturacağını ve bunun için çalışmaya devam edeceğini ifade eden Aykanat, ilerleyen yıllarda gerçekleştirilecek yarışmalarda daha iyi dereceler elde etmeyi umut ettiklerini kaydetti.

Yarışmaya katılmalarında destek veren herkese teşekkür eden Aykanat, öğrencilerinin başarılarının devamını temenni etti. 

Paylaş