AFGANİSTAN HEYETİ REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

28.11.2012

Konya ile Belh vilayetleri arasında işbirliği çalıştayı  protokolünün imzalanması amacıyla Konya’da bulunan Afganistan Mezar-ı Şerif Belediye Başkanı M.Yunus MUQİM, Belh Vilayeti İl Genel Meclisi Başkanı M.Afzal HADEED, Belh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed NASIR, Belh İlçesi Belediye Başkanı Gulam Rabbani BAHTARİ ve beraberlerinde ki heyet, Rektörümüz Prof. Dr Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret etti. Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Birol Akgün, Prof. Dr. Tahir Yüksek ve Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Üniversitemiz ve Belh Üniversitesi arasında yapılacak iş birliği protokolü ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Hoş bir sohbet havasında geçen ziyaret, karşılıklı plaket takdimiyle sona erdi.