Avrupa Mesleki Eğitimi Geliştirme Merkezi Akademisyenleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

17.10.2012

 

Avrupa Birliği Hayat boyu Öğrenme Programı ve  Avrupa Mesleki Eğitimi Geliştirme Merkezi (CEDEFOP) tarafından desteklenen, üniversitemizin İngiliz Dili Eğitimi ve A.B.D koordinatörlüğünde yürütülen çalışma kapsamında 9 Ülkeden gelen 12 akademisyen, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Çek Cumhuriyeti, İtalya, İspanya, Macaristan, Belçika, Fransa, Almanya ve Litvanya’dan Necmettin Erbakan Üniversitesinde ki ortaklaşa yürütülen İngilizce Eğitimi ve Öğretiminde Yenilikçi Metodlar Çalıştayına katılan akademisyen, uzman ve yöneticiler daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’ i ziyaret ederek, tüm Avrupa genelinde eğitim kurumlarının İngilizce Eğitimi’nde yenilikçi yöntemleri kullanmaya teşvik edilmeleri gerektiğini belirttiler.

Rektörümüz Muzaffer Şeker de “bu tarz çalışmalar, farklı Avrupa ülkelerinde ki uygulamaların paylaşılması ve deneyimlerden faydalanılması açısından oldukça faydalıdır”. Bu vesileyle çalıştayımıza katılan tüm akademisyenlerimize ve konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Paylaş