Ayrılsak da Beraberiz 2 Konseri Dinleyenleri Büyüledi

06.05.2017

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalının 30. kuruluş yılı münasebetiyle Öğretim Görevlisi Adnan Kılıçarslan yönetiminde gerçekleştirilen “Ayrılsak da Beraberiz 2” Türk Sanat Müziği Konseri Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalının bu güne kadarki mezunları ve mevcut öğrencilerin birlikte yer aldığı konseri Adnan Kılıçarslan yönetirken, sunulan müzik şöleni dinleyenleri büyüledi.

Konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder Kutlu, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Özdemir, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmihan İlknur Uysal, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muhittin Dinç ve çok sayıda müziksever katıldı.

Orkestranın ortaya koyduğu üstün performans izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder Kutlu’nun, Adnan Kılıçarslan’a hediye takdimiyle son buldu. 

Paylaş