Basra Grubu Heyeti Üniversitemize Ziyarette Bulundu

21.12.2012

Güney vilayetlerinden sorumlu Şii Vakfı Başkanı MohammedAbbood Hasan Almatwarı, Şii Vakfı Başkanının refakatçisi AbdulameerAbbood Hasan Almatwarı, Güney vilayetlerinden sorumlu Sünni Vakfı Başkanı AbdulkareemNaserMahmood Al-Ismael, Sünni Vakfı Başkanının refakatçisi YousıfMohammedYaseen Al-Rashıd, Keldani Kilisesi Güney Irak ve Basra bölgesinden sorumlu kardinal Emad A. RazooAlBana, Ayetullah Ali Sistaninin Basra Temsilcisi MohammedFalakRaheema Al-Malıkı, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ziyaret etti.

Ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Zekeriya Mızırak, İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Saim Arıtan ve İlahiyat Fakültesi hocalarımız katıldı.

Üniversitemizin misafirperverliğinden çok memnun kaldıklarını belirten Basra Grubu heyeti ve Güney vilayetlerinden sorumlu Şii Vakfı Başkanı MohammedAbbood Hasan Almatwa, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e teşekkür etti. Üniversitemiz İlahiyat Fakültesinde yapılan görüşmede, karşılıklı işbirliği ve dayanışma adına adımlar atılacağı vurgulandı. Fakültemizi gezen heyet, yeni ve dinamik bir üniversite gördüklerini belirtti.

Ziyarette Uzaktan Eğitim konusuyla ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e yöneltilen sorunun üzerine Şeker “ Uzaktan Eğitim ile ilgili biz önümüzde ki 5 sene içerisinde uzaktan eğitim teşfiği planlıyoruz. Bizim kuruluşumuz yeni olduğu için, devlet üniversitesi olarak uzaktan eğitim ile ilgili belirli bir deneyim almamız kanaatindeyim” dedi. Rektörümüz daha sonra uzaktan eğitimle ilgili yapılması planlanan hedeflerden bahsetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker,Güney vilayetlerinden sorumlu Şii Vakfı Başkanı MohammedAbbood Hasan Almatwar’ aplaket takdim ederek heyete teşekkür etti.

Paylaş