Bir Kitap, Bir Kütüphane Projesi

24.05.2013

Üniversitemiz Sosyal Beşeri Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi  Bölümü öğrencileri tarafından  bir sosyal sorumluluk projesi olarak  hazırlanan ''Bir Kitap, Bir Kütüphane'' kapsamında Konya Meram ilçesine bağlı Meram Ali Yaman Ortaokulu'na 500 kitap hediye edildi.

Proje çerçevesinde Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi , Mevlana Üniversitesi,  Karatay Üniversitesi’nde açılan standlarda toplanan kitaplar, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri Muhammed Ergezen, Cansu Temizel, Cihan Demirel, Özgür Güney, Rabia Baytoz, Sinem Şan, Özlem Pervin Öter ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi   Yrd. Doç. Dr.  Nuran Koyuncu, Fakülte  Sekreteri Şenol Metin tarafından  projeyi temsilen , Meram Ali Yaman Ortaokulu Müdürü Erhan Güneş, Müdür Yardımcısı M.Celalettin Üstün ve proje irtibat yetkilisi öğretmen Canan Yıldırım’a teslim edildi.   

Proje Danışmanı Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi   Yrd. Doç. Dr.  Nuran Koyuncu: ‘‘Güzel bir sorumluluk örneği sergileyen büyük bir özveri göstererek ve örnek bir çalışmaya imza atan öğrencilerime teşekkür ederim.“dedi.

   

Paylaş