Birimler Arası Futbol Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu

09.08.2024
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
 

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 23 takım ve 276 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen “Birimler Arası Futbol Turnuvası”nın ödül töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Zahit Selvi, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Emre Çınar, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nafiz Koç ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürü Mehmet Büyükdede’nin katılım gösterdiği törende, dereceye giren takımlara ve bireysel ödül alan sporculara plaketleri takdim edildi.



Turnuvada şampiyonluğu ‘Meram Tıp Dekanlık’ takımı elde ederken ‘AKEF Gücü’ ikinci, ‘Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ ise üçüncü oldu.

Bireysel ödüllerde ise; en centilmen takım ‘Kütüphane Daire Başkanlığı’ olurken, altın eldiven ödülünü ‘AKEF Gücü’ kalecisi Ali Zorlu, gol krallığı ödülünü ‘Meram Tıp Dekanlık’ oyuncusu Murat Güven kazandı. En centilmen sporcu ödülünü ise, ‘Genel Cerrahi’ takımı oyuncusu Prof. Dr. Tevfik Küçükkartallar, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Nail Güner’in elinden aldı.





Paylaş