‘Birlik’ Sergisine Ziyaretçilerden Tam Not

08.05.2023
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
Üniversitemiz ve Mimarlık Fakültesi akademisyenlerinin eserlerinin sergilendiği ‘Birlik’ adlı serginin açılışı akademisyen, öğrenci ve misafirlerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

MEDAŞ Sanat Galerisi’nde 7 gün süreyle sanatseverlerin beğenisine sunulacak serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Ergün Hatır, “Öncelikle sergide emeği olan akademisyenlerimize teşekkür ederim. Pandemi ve doğal afetler nedeniyle bu tür etkinliklere ara vermek zorunda kaldık. Bundan sonraki süreçte Konya’da ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çok daha fazla sergi gibi etkinliklerin yanı sıra bilimsel çalışmalarda gerçekleştireceğiz” dedi.

Farklı bölümlerden akademisyenlerin eserlerinin yer aldığı sergi ziyaretçilerden tam not aldı.