Bozok Üniversitesi 8. Kuruluş Yıldönümünde - Film Müzikleri Konseri -

06.03.2014

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Orkestrası, Yozgat Bozok Üniversitesinin 8. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir konser vererek dinleyenleri büyüledi.

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konser Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Orkestrasının ortaya koyduğu üstün performans ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Önder Mustul ve Öğretim Görevlisi Dr. Devrim Babacan tarafından hazırlanan film müzikleri konseri, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Orkestra, Kelebeğin Valsi,Yüzüklerin Efendisi, İyi-Kötü-Çirkin, Schindler’in Listesi, Babam ve Oğlum, Karayip Korsanları, ve Hababam Sınıfı film müziklerini muhteşem bir performansla izleyenlerin beğenisine sundu. Orkestra üyeleri Bozok Üniversitesi için bu anlamlı gecede konser vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Konser sonunda Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ve Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin orkestrayı hazırlayan Öğretim Görevlisi Önder Mustul ve Öğretim Görevlisi Dr. Devrim Babacan’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar “Üniversitemizin 8.kuruluş yıldönümünde eşsiz güzellikteki bu güzel dinletiyi bizlere sunan Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Orkestrası’na teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadılar. Ayrıca kuruluş yıldönümümüzü unutmayarak bizi tebrik eden ve Üniversitenin müzik bölümü konseriyle  gecemizi aydınlatan Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e de çok teşekkür ediyorum.”  ifadelerini kullandı.

 

Paylaş