“Bülbül Sesi Var Şarkıların Nağmelerinde” Konseri Gerçekleştirildi

02.04.2018

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Adnan Kılıçarslan yönetiminde öğrenciler tarafından sunulan “Bülbül sesi Var Şarkıların Nağmeleri’nde” Türk Sanat Müziği Konseri Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinin icra edildiği konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İsa Korkmaz ve Prof. Dr. Muhittin Dinç ile çok sayıda müziksever katıldı.

Konserde orkestranın sunduğu performans izleyenlere unutulmaz bir sanat akşamı yaşattı. Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker emeği geçenlere teşekkür etti. konserin sonunda emeği geçenlere teşekkür etti. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Adnan Kılıçarslan ve ekibine teşekkür belgesi ve çiçek takdim edilmesinin ardından program sona erdi.