Burundi Büyükelçisi Rektör Şeker’i Ziyaret Etti

23.06.2016

Burundi Büyükelçisi Joel Nkurabagaya Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ziyaret etti. Nkurabagaya’ya Konya ve Üniversitemiz hakkında bilgiler veren Rektör Şeker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükelçi Nkurabagaya ise Konya’da olmaktan mutlu olduğunu belirtip, karşılıklı görüş alışverişlerinin her iki ülke için de önemli olduğunu kaydetti.

Ziyaret sonunda Üniversitemiz ve Brundi ile karşılıklı diyaloğun devam ettirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek ve Prof. Dr. Önder Kutlu’nun da bulunduğu ziyarette Rektör Şeker, konuğuna ziyareti anısına bir plaket hediye ederken Büyükelçi Nkurabagaya da, Rektörümüze bir hediye takdim etti.