Engin Deniz Hocamıza Veda Yemeği

07.01.2013

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Deniz hocamızın Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanması dolayısıyla, Eğitim Fakültesinde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Murat Sünbül, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılarımız; Doç. Dr. Dursun Yağız ve Doç. Dr. Mehmet Kırbıyık, Prof. Dr. Engin Deniz ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

Neşeli bir atmosfer içinde geçen yemekte konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek “ Değerli arkadaşımızın görevde yükselişi sebebiyle biz meslektaşları burada yanında bulunuyoruz. Engin hocam hem fakültemizi hem de üniversitemizi farklı platformlarda çok iyi bir şekilde temsil etmiştir. Yeni görevi Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanlığında da başarılar diliyorum” dedi.

Prof. Dr. Engin Yılmaz’da yaptığı konuşmada; “bu bölümün ilk mezunlarından olmakla beraber burada 23 yılım geçmiştir. Gelecek nesillere hep bir şeyler öğretmeye çalıştım, umarım bir nebzede olsa faydamız olmuştur. Bedensel olarak burada olamasam da, ruhumuz burada olacaktır. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Engin Yılmaz hocamıza plaket takdim etti.

Paylaş