Fen Fakültesi Öğrencilerimiz Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

27.06.2019
Fen Fakültesi

Fen Fakültesi öğrencilerimiz mezuniyet heyecanı yaşadı. Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonunda düzenlenen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuz Doğan, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Hamarta, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Coşkun, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Yalçınkaya, Doç. Dr. Emrah Torlak, akademisyenler ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Doğan, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Coşkun ve fakülte birincisi Sena Koçak’ın konuşmalarıyla sürdü. Konuşmaların ardından fakülte birincisi, fakülte kütüğüne plaket çaktı ve mezun öğrencilere diplomaları takdim edildi.

Mezun öğrencilerin sahneye çıkarak kep atması ve toplu fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.