Film Gibi Bir Gece Daha

19.06.2013

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri, 25. yıl anısına Dedeman otelde yapmış oldukları unutulmaz konseri büyük istek üzerine tekrar gerçekleştirdi.

Konsere Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve eşi, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Zekeriya Mızırak, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Murat Sümbül, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yağmur Şener, Dekan yardımcılarımız, bölüm hocalarımız, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Orkestranın ortaya koyduğu üstün performans izleyenlere unutulmaz bir gece daha yaşattı. Üniversite Araştırma görevlisi Önder Mustul ve Öğretim Görevlisi Dr. Devrim Babacan tarafından hazırlanan film müzikleri konseri, izleyenler tarafından ayakta alkışlanırken orkestra, Yüzüklerin Efendisi, İyi-Kötü-Çirkin, Babam ve Oğlum, Son Mohikan, Karayip Korsanları, Rocky, Görevimiz Tehlike, Red Kit ve Hababam Sınıfı film müziklerini muhteşem bir performansla izleyenlerin beğenisine sundu.

 Ayakta alkışlanan konser sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker: “Bu gece ahengin ve uyumun olduğu bir kombinasyonu izlediğimize inanıyorum. Arkadaşlarımızın sabrı, çalışma azimleri ve emekleri için hep bir arada olmak dileğiyle teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür organizasyonların tekrar yapılmasından çok memnunum. Bu unutulmaz geceyi bizlere tekrar yaşatan öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker konser bitiminde grubun üyelerine ve emeği geçenlere çiçek ve plaket hediye etti.

Paylaş