Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyon Başkanı Koç ve Okçuluk Takımımız Rektör Şeker’i Ziyaret Etti

06.06.2017

Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyon Başkanı Ömer Koç ve Uşak’ta gerçekleşen Üniversiteler Arası 2. Geleneksel Okçuluk Yarışmasında birinci olan Üniversite Takımımız Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Geleneksel Türk Okçuları Topluluğu Takımı danışman hocası Doç. Dr. Osman Uyanık ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanımız Abdullah Atıcıgil de hazır bulundu.

Rektör Şeker, yakaladıkları bu başarıdan dolayı hem takımı hem de hocalarını tebrik ederken, bu başarının, okçuluk kültürünü yaşatmak adına önemli bir adım olduğunu söyledi.

Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyon Başkanı Ömer Koç ise, Başkanlığın Konya’da olmasına değinerek, bu durumun takımların faaliyet ve organizasyonları açısından büyük avantaj sağladığını kaydetti.

Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyon Başkanı Ömer Koç ve Geleneksel Türk Okçuları Topluluğu Başkanı Mehmet Sami Karahasan, önümüzdeki yıl geleneksel okçuluk yarışmasının Konya’da yapılması ile ilgili temennilerini dile getirdiler. Rektör Şeker de, Üniversite olarak bu tarz faaliyetlere her zaman destek olduklarını, böyle bir turnuvanın Üniversitelerinde yapılacak olmasından da memnun olacaklarını ifade etti.

Geleneksel Türk Okçuları Topluluğu Takımı danışman hocası Doç. Dr. Osman Uyanık ve Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyon Başkanı Ömer Koç tarafından Rektörümüz Şeker’e plaket takdim edildi.

Ziyaret sonunda Prof. Dr. Muzaffer Şeker de birincilere hediyelerini verip başarılarının devamını diledi. 

Paylaş