Güncel Dini Meseleler Konferansı

17.05.2014

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi ve Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğumuzun ortaklaşa düzenlediği “Güncel Dini Meseleler” konferansı yapıldı. Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi  öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker’in katıldığı "Güncel Dini Meseleler" adlı konferans Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansa protokolun yanısıra çok sayıda öğrenci de katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker yaptı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın selamlama konuşmasının ardından Prof.Dr. Orhan Çeker, konferansını sorulu cevaplı olarak sundu. Programın ardından günün anısına Dekan Prof.Dr. Selman Türker konuşmacı Prof.Dr. Orhan Çeker'e plaket takdim etti.