İlahiyat Fakültemizden, Ramazan Sohbetleri

06.04.2021
Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi

Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültemizin (AKİF) hazırladığı Ramazan Sohbetleri programı Ramazan Ayı boyunca her gün birbirinden önemli konu ve konuklarla Üniversitemiz YouTube kanalında olacak.

Ramazan’ın neşesi, bereketi ve muhabbeti "Ramazan Sohbetleri” programı ile evlerimize konuk oluyor. AKİF Felsefe ve Din Bilimleri Araştırma Görevlisi Abdulsamet Bayram’ın sunumu ve birbirinden değerli konukların katılımlarıyla “Ramazan Sohbetleri” Ramazan Ayı boyunca YouTube kanalımızda canlı yayınlanacak. Saat 14:00’da başlayacak programın konuklarını ve değinecekleri konuları, her hafta başında web sitemiz etkinlik sayfasından ya da günlük olarak AKİF sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. (Twitter, İnstagram, Facebook)

Ramazan Sohbetleri’nin ilk konuğu İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fikret Karapınar. Ramazan Ayı’nı ve Ramazan Sohbetleri programının konuşacağı yayını kaçırmayın.

Aşağıdaki Konya İli Ramazan İmsakiyesi’ni ve "Hoş Geldin Ramazan" ekran görüntüsünü telefonunuza indirebilirsiniz.

Hayırlı Ramazanlar…