Kudüs Fotoğrafları AKEF’te İlgi Görüyor

24.10.2017

Konya Büyükşehir Belediyesi, Üniversitemiz ve Kudüs Açık Üniversitesinin işbirliği ve pek çok kurumun desteğiyle ‘Filistin Meselesi ve Türkiye’ konulu uluslararası kongre tamamlandı.

Kongre kapsamında 2 adet serginin açılışı gerçekleştirilmişti. Vakıflar Genel Müdürlüğünün, “Fotoğraflar ve Arşiv Belgeleri ile Kudüs” başlıklı sergisi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Sergi Alanında da açıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek de AKEF’te açılan sergiyi gezdi. Yüksek, sergi Küratörü Fatih Kaleci’den de sergi hakkında bilgi aldı. Yüksek, böylesi ehemmiyetli tarihi vesikaların bulunduğu önemli serginin Üniversitemizde açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksek, vatandaşları da oldukça kıymetli eserleri bünyesinde barındıran bu sergiyi görmeye davet etti.

Sergi Hafta Sonuna Kadar Vatandaşlara Açık

Kuyûd-ı Kadime Arşivlerinde Kudüs ve Fotoğraflar sergisi öğrenciler tarafından da büyük ilgi gördü. Sergi, hafta sonuna kadar AKEF sergi alanında açık kalacak.