Necip Fazıl Anma Etkinliklerinde Üniversitemize Plaket

04.06.2013

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Üniversitemiz ve Meram Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Kitap 30 Konuşmacı programı kapsamında  , Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay,  “ Türkiye Manzarası”  konulu bir konferans verdi.  Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın‘ında katıldığı konferansta, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay: “Türkiye´nin geldiği bugünkü konumunda Üstad Necip Fazıl Kısakürek´in çok önemli payı olduğunu vurgulayarak "Üstad, bize çok fazla yöntem öğretti. Cesareti, özgüveni, düşünme ve strateji geliştirmeyi ondan öğrendik. Tarihe bakış açımıza da o yön verdi. Üstad bizim düşünce mimarımızdır" dedi.

Konferanstan sonra kendisine takdim edilen hediyelerin ardından Atalay,  30 Kitap 30 Konuşmacı etkinliklerinin düzenlenmesi ve icrasında Üniversitemizin katkılarından dolayı,  Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın’a plaket hediye etti.