Rektörümüz ÖĞDER 5. Uluslararası Eğitim Konferansına Katıldı

23.02.2015

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Konya Şubesi, 5. Uluslararası Eğitim Konferansları kapsamında Konya Ticaret Odası Konferans Salonunda bir konferans düzenledi.

İtalya'dan Prof. Dr. Ahmad Vincenzo, Ürdün'den Prof. Dr. Fathi Malkawi ve Prof. Dr. Arif Ersoy'un konuşmacı olarak yer aldığı konferansa; Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile beraber çok sayıda eğitimci katıldı.

Akıllı Tahtalar Şuurlu Öğretmenlerle Anlam Kazanır

ÖĞDER Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yavuz açılış konuşmasında: “Eğitimcilere büyük işler düşüyor. Bizler Milli Eğitim'deki yanlışları ve aksaklıkları yetkililere bildiriyoruz. Çocuklarımıza dağıtılan bütün kitapları tek tek inceleyerek itikadi ve ahlaki noktada yanlış olan şeyleri tespit ederek ilgililere bir rapor olarak sunduk. Maalesef pek çok kitapta çocuklarımızın zihinlerinin bulandırıldığını gördük. Akıllı tahtalar yapmak yetmez, akıllı ve şuurlu öğretmenler de yetiştirmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Konferansta; Prof. Dr. Arif Ersoy “Sosyal Medyanın Eğitime Etkisi ve İslam”; Prof. Dr. Ahmad Vincenzo “Helal Gıda ve Tüketici Eğitimi”; Prof. Dr. Fathi Malkawi ise “Milli ve Manevi Eğitimin Eğitimdeki Yeri” konulu sunumlarını yaptılar.

Paylaş