Türk Halk Müziği Konseri “MOZAİK” Gönül Tellerini Titretti

10.05.2017

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı bünyesinde hazırlanan “MOZAİK” adlı Türk Halk Müziği konseri Mevlana Kültür Merkezinde düzenlendi. Genel Sanat Yönetmenliğini Doç. Dr. Attila Özdek’in yaptığı konserde Türk Halk Müziği’nin unutulmaz eserleri seslendirildi.

Düzenlenen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kuşpınar ile öğretim üyeleri ve çok sayıda müziksever katıldı.

Orkestranın ortaya koyduğu üstün performans izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.  Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker emeği geçenlere teşekkür ederek konseri hazırlayan  Doç. Dr. Attila Özdek, Yrd. Doç. Dr. M. Devrim Babacan ve Öğretim Görevlisi Önder Mustul’a çiçek takdim etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.