Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Mezunlarını Verdi

26.06.2019
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde düzenlenen törenle mezun olmanın heyecanını yaşadılar. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuz Doğan, AKEF Dekanı Prof. Dr. Erdal Hamarta, öğrencilerin aileleri ve akademisyenler katıldı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu; “Eğitim Fakültemiz Türkiye’nin sayılı fakültelerinden biridir. Sizler de okulunuzla iftihar edin. Geçmişi olan, akademik başarısı olan bir fakülteden mezun oluyorsunuz. 4 yıl gelip geçti hayat da öyle gelip geçecek. Siz öğrencilerinize davranışlarınızla, ahlakınızla, duruşunuzla ve her şeyinizle örnek olacaksınız. Öyle bir örnek insan olasınız ki öğrencileriniz sizin branşınızdan, verdiğiniz dersten önce sizleri sevsinler” dedi.

Hayatımızda anne babalarımızdan sonra en çok saygı duyduğumuz kişilerin öğretmenler olduğunu hatırlatan Zorlu, bütün öğrencilere sonraki hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

Tüm mezun öğrencilerin sahneye çıkarak kep atması ve toplu fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.