Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunda Almanca Eğitim Semineri

22.04.2013

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Almanca bölümü okutmanlarına 4 günlük Almanca eğitim semineri düzenlendi.

Almanya Münih Goethe Enstitüsünden misafir olarak Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’na gelen eğitmen Evelyn Farkas ve eşi Heinz Reise, Almanca birimi okutmanlarına 4 günlük bir seminer düzenleyerek derslerine girdi. Çok verimli geçen bu 4 günde gayet güzel izlenimlerde bulundular ve memnun bir şekilde ayrıldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i de makamında ziyaret eden eğitmenler Evelyn Farkas ve eşi Heinz Reise, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ece Sarıgül, okutman Nevin Gökay, Sayın Rektörümüzün misafirperverliğinden çok memnun kaldıklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise şunları söyledi: “ Üniversitemizde gerçekleştirilen bu eğitici seminere katılıp, değerli bilgilerini arkadaşlarımızla paylaştıkları için Evelyn Farkas ve eşi Heinz Reise’ye çok teşekkür ediyorum. Bu türlü seminerlerin daha sık yapılmasını temenni ediyorum.”