Üniversitemizde Kanser Tedavisi Gören Hastalar Türkülerle Moral Buldu

14.07.2023

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören kanser hastaları için “Hayata Tutunan Eller” projesi kapsamında moral programı düzenlendi.

Program kapsamında Üniversitemiz Tıp Fakültesi Onkoloji binası önünde; müzik dinletisi ve onkoloji kliniğinde tedavi gören kanser hastaları yararına kermes düzenlendi.

Etkinliğe; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Arbağ, Başhekim Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Başhekim Yardımcılarımız Prof. Dr. Şükrü Nail Güner, Doç. Dr. Yasemin Akkurt Durduran, Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Artaç, Hastane Başmüdürü Hakan Kaban, öğretim üyeleri, personeller, hasta ve hasta yakınları katıldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Soner Algı ve Arş. Gör. Görkem Kaya tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği dinletisine yer verildi. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı hocaları ve öğrencileri tarafından hazırlanan dinletide hastalar ve etkinliğe katılanlar, Türk Halk Müziği’nin seçkin eserleriyle keyifli dakikalar geçirdi.